Styrelsemedlemmar sökes

Den 3 september hade vi ett föreningsmöte i klubblokalen på Galtabäcks IP, där vi i Styrelsen berättade om att vi behöver hjälp i form av ytterligare ett par personer i Styrelsen samt någon i valberedningen.  Utöver detta förde vi intressanta o spännande diskussioner om hur vi kan forma klubben i framtiden inom såväl det fotbollsmässiga som för att möta bygdens behov av en mötesplats o ett socialt nav. Vi vill tacka alla som dök upp o gav sin syn på saken.

Vi lovade att skriva ihop något som förtydligar vad det egentligen innebär att vara med i en styrelse, i hopp om att det då ska bli lättare för folk att tacka ja till att vara med. Utan en styrelse går det inte att ha en fungerande fotbollsklubb. 

Vad går styrelsearbetet då ut på? 

Jo, vi träffas för styrelsemöten ungefär sju, åtta gånger om året o avhandlar aktuella frågor kring driften av klubben, kontakt med sponsorer, olika evenemang som t.ex. ankrace, reselotter, tipspromenader o inte minst den uppskattade årsfesten. Vi hjälps åt att göra programblad till hemmamatcherna o inför varje säsongspremiär delar vi ut GBK-bladet i bygden. En gång om året bjuder vi in alla medlemmar till ett årsmöte i klubblokalen o i samband med det brukar det serveras en jultallrik. 

Det är inte så betungande, utan tvärtom roligt o stimulerande, men det krävs att vi är tillräckligt många som delar på uppgifterna.

Om du är intresserad av att vara med i GBKs styrelse eller vill veta mer, kontakta då någon av oss i Styrelsen, senast den 15 oktober. 

Olafur Olafsson
Ordförande

Olafur.Olafsson@vattenfall.com
Möllevägen 15
432 76 TVÅÅKER
Ulrika Lindeberg
Vice Ordförande
ulrika@oloflarsgard.se 
Ola Bengtsson
Ledamot
ola@g-bk.com 
Christian Dahlberg
Ledamot
christian_dahlberg@outlook.com 
Andreas Alm
Sekreterare
mr.andreas.alm@gmail.com 
Anna Sylwan
Kassör
anna.sylwan@telia.com